Taşıma yemek hizmetinde, mutfaklarımızda üretilen yemekler, teknik kadro tarafından tüm kalite kontrolleri yapılıp ürün çıkış onayı verildikten sonra kapalı termobox sistemi ile hijyenik ve güvenilir bir şekilde hizmet noktalarına sevk edilmektedir.
Termobox, saatte en fazla 1-4 C ısı kaybı özelliği nedeni ile yemekleri uzun süre istenilen ısıda tutmasıyla yemeklerin bozulma riskini minimuma indiren ve taşıma yemekte en riskli süreç olan taşıma işinin son derece güvenli yapılmasını sağlayan ekipmandır.
Ürettiğimiz yemekler termoboxlar vasıtasıyla ısı kaybetmeden, dış etkilerden korunarak kaliteli ve hijyenik koşullarda müşterilerin beğenisine sunulmaktadır.
Bu hizmet türü, işletme çatısı altında yemek üretme imkanı olmayan kurumlar tarafından tercih edilmektedir